Bilderammer til hverdag og fest

Bilderammer er noe som passer til alle anledninger, til hjem, kontorer, butikker, cafeer, restauranter, sykehus, tannlege, legen og så mange mer. Rammer inneholder mer enn bare bilder. Det kan være reklamer for noe spesielt, informasjon fra det offentlige, og bare fantasien setter begrensninger. Bilderammer får oss til å stoppe opp, og de tiltrekker oppmerksomhet. Her er noen tips for bilder i hjemmet.

Mer enn bilderammer

Bilderammer betyr ofte nydelige familiebilder i hjemmet. De bidrar til viktige hjemmefølelser, og skaper atmosfærer som gjør hjemme lunt, varmt, og velkomment. Vi bytter kanskje ikke bilder inni rammene rundt om, men istedenfor kjøper vi flere og tar vare på nye minner. Juleminner av juletreet, den vidunderlige julematen, alle ting jul trenger eget fotoalbum. Julens magi gleder oss og inspirerer oss mer enn bare rundt juletider. Hos BGA finnes mer enn bare bilderammer i ulike størrelser, farger og fasonger. Flere steder har behov for speil, billedrammer, plakater, og et og annet fotoalbum som tar vare på flere minner for oss. Utvalget er herlig stort, og har mange fristelser for alle.

Plakater og moro til alle rom

Bilderammer er ikke bare bilderammer, men viktige minner. Minner om spesielle anledninger. bursdager, sammenkomster, milepæler, og magiske øyeblikk. Fortnite figurer til jul foreviget som stor plakat til podens barnerom? Julekjøp kan fort bli fryktelig dyrt, men benytt tilbud som er i løpet av året. De fleste butikker har strålende tilbud og du blir vinneren. Det skaper mindre stress og jag rundt julen. Favorittbilder og bursdager i unike bilderammer skaper glede. Bilderammer blir mer enn gave besteforeldre blir glad for. Obligatoriske bilder med julenissen og de minste, er stor stas hos både barn og voksne. Det er mye en kan gjøre med rammer og speil på ungdommenes soverom. Det er populært med speil som gaver og ikke bare for jenter.

Speil for enhver anledning

Det er noe magisk med speil. Runde, dråpeformede, lange, strimlet, tak-til-vegg speil, garderobe, og  baderomsspeil. Det er mange populære valg, og julegaven med speil er alltid populær under juletreet. Julen og gaver er absolutt ikke noe som trenger å være stress ukene før jula. Hele året igjennom er det mange anledninger til å gjøre kupp, og alle kjeder er flinke med sine spesielle salgsdager. Du kan gjøre mange kupp! Litt om hva bilder, oppussing og farger kan forandre hjemmet.

Med mer tid kan du finne noen unike gaver som “alle ikke får”. Mer personlig involvering fordi du har tiden på din side, og kan forberede de spesielle tingene. Personlige og spesielle bilderammer, utforma speil, plakater av inspirerende ord, eller plakater med favorittfotballspilleren er helt mulig. Store tilhengere av noe er kanskje både poden og lillejenta. Sjekk ut alle de ulike plakatene og få deg noen flotte ideer og inspirasjon.