Julekalendere utenom det vanlige

Atter et år er snart omme igjen, og butikkene bugner av produkter i forbindelse med jul og advent. En av våre kjæreste tradisjoner “adventstiden” legges godt merke til med sitt store utvalg av adventskalendere, og det er ikke bare barna som ønsker seg en adventskalender. De voksne tar også fram barnet i seg og teller ned dagene til jul, hvilket markedet har tatt like godt hensyn til. Velg mellom de mer søte kalendere om ikke kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Sett vekk fra de mer praktiske hjemmelagde kalendere til de voksne kan du også finne de mer seriøse kalendere som Europols. Du finner garantert den adventskalenderen du ønsker deg på markedet!

Advent CountdownAdventskalender også fra Europol

Markedet byr på mange sukkersøte adventskalendere. Den rake motsetningen er Europols kalender. Denne Julekalender avslører Europas mest ettersøkte. Europol er EUs byrå for politisamarbeid mellom EU-landene. Allerede bak luke 1 kunne de samfunnsinteresserte finne Østerrikeren Tibo Foco. Foco ble dømt til fengsel på livstid etter å ha myrdet en prostituert i 1986. Ni år senere klarte vedkommende å rømme, og nå kan også du gjøre en forskjell i samfunnet ved å hjelpe Europol å sette etterlyste bak lås og slå. Tips i saken om Foco belønnes med en sum på 26.000 Norske kroner. Gjør en forskjell i samfunnet du også og legg Europols adventskalender i handlekurven. Sikre alle en trygg og fredfull jul.

Fine å få, men også å gi!

Uansett om du ønsker å gjøre alles jul tryggere eller lage en hjemmelaget adventskalender til din kjære, kan du markere høytiden på eksakt din måte. La deg motivere gjennom juleforberedelsene med en adventskalender. De er fine å få, men også å gi. Du kan lage en alternativ kalender med f.eks. forskjellige typer øl til øl-elskeren i huset, eller han kan overraske henne med en hjemmelaget kalender med søte beskjeder i. Ønsker du gi din bestevenn en unik adventskalender? Hva med å bestille over nett! Ved kun noen få tastetrykk kan din venn få adventskalenderen ingen andre i nabolaget har. La kreativiteten få utspille seg og heng opp adventskalendere til både store og små. De voksne gleder seg også over julen!