Reise bort mens du renoverer?

Å pusse opp kan være en omstendelig prosess, og det kan være vanskelig å oppholde seg hjemme når håndverkerne legger nytt gulv og bytter ut den gamle tapeten. Da kan det vært godt å bruke anledningen til å reise bort, og i disse korona-tider finnes det heldigvis mange fine steder du kan reise i Norge.

Før du reiser bort er det viktig at du har gjort alle valgene allerede, siden du ikke er tilstede underveis i oppussingen. Det betyr at du må plukke ut din nye tapet fra Familietapeter.no i god tid, og forklare for håndverkerne på hvilke vegger du ønsker den nye tapeten. Du bør også gi de tydelige instruksjoner på alt det andre de skal gjøre.

Du bør også være klar over gammel strietapet kan være vanskelig å fjerne, så det kan hende at håndverkerne trenger litt ekstra tid for å gjøre det. Men det betyr jo bare ekstra reisetid for deg!

Ta med gode venner på tur

Husk at en reise også kan være en fin gave, og det kan være hyggelig å invitere med en god venn eller to. Hvis du vil ha med barna, kan reisen også være en gave til de små som synes det er stas å få være med. Hvis du reiser med andre blir det også lettere å slappe av, og bekymre deg mindre om hvordan det går med det nye gulvet, og den nye tapeten, hjemme.

Da gjenstår det bare å finne den perfekte ferien og de perfekte materialene til oppussingen.