Treningstights er det perfekte plagget for avslappning i ferien!

Uansett om det er påske, jul eller sommerferie er det deilig å droppe jeansen når du skal slappe av. Når vi endelig får dagevis med fri er det best å kle seg i noe behagelig og praktisk. Da er det lett å falle for fristelsen om å ta på seg en pysjbukse, men hva med treningstightsen?

Treningstightsen er i forandring

Når vi tenker på treningstights er det lett å forbinde dette ordet med et plagg i et stramt, blankt, syntetisk stoff. Siden disse tightsene ofte er stramme, er det ikke dette plagget vi forbinder med avslapping. Men treningstights er i forandring. Plagget som kun ble brukt til fysisk aktivitet, er nå en del av motebildet gjennom stilen athleisure, og brukes i mange situasjoner. En av hovedgrunnene er at disse tightsene nå fremstilles i flere materialer enn tidligere, noe som påvirker bruksområdet. Nå kan du finne myke, lekre treningstights i pasteller og andre fine farger, som både kan brukes i sofaen og på byturer. Et eksempel på dette er treningstights i ribbet materiale, en tekstil som er like behagelig som pysjbukse, men som ser flott ut.

Alltid klar for en treningsøkt

Det er mange grunner til at treningstightsen er det perfekte ferieplagget. Ta deg godt ut i et behagelig plagg, som er tøyelig, og som ikke strammer selv om den sitter tett mot kroppen. Sist, men ikke minst er det viktig å også få litt fysisk aktivitet i ferien. Da er det kjekt at du allerede er kledd for det! Uansett om du bare skal gå en tur, jogge eller ta en styrkeøkt hjemme, er du allerede riktig kledd. Det er lett å føle seg lat i ferien, særlig i sommerferien, fordi du mister de daglige rutinene dine. Å allerede være kledd for å trene kan være et moment som gjør det lettere å være aktiv, fordi du kun må bestemme deg for å trene. Er du kledd i pysjen derimot, blir det å skifte til treningstøy et ekstra steg som må gjøres før du kan sette i gang. Når man ikke er motivert til å trene, er det en stor fordel å gjøre det enklere for seg selv på forhånd ved å være kledd i de rette klærne!